Word een Stokem ambassadeur

Wij, bij Stokem, hebben onze uiterste best gedaan een kwalitatief heel goede kachel te ontwikkelen die een heerlijke sfeer brengt in jouw tuin. Dit gunnen we zo veel mogelijk klanten. En tevreden klanten zijn onze beste ambassadeurs.

Wat is een ambassadeur?

De aankoop van een Stokem is natuurlijk een investering die je het liefst eerst live hebt gezien. Waar kan dat nou beter dan bij een klant van Stokem die enthousiast is? Een echte ambassadeur dus! Een ambassadeur van Stokem deelt zijn ervaringen graag met potentiële klanten.

Wat wordt er verwacht van een ambassadeur?

Een potentiële klant kan de ambassadeur mailen om een afspraak te maken voor een bezichtiging bij de ambassadeur thuis. Daar kan de ambassadeur zijn Stokem demonstreren en zijn eigen eerlijke ervaringen met Stokem delen met de potentiële klant. That’s it.

Wat levert het op om ambassadeur te worden?

Ten eerste is het leuk om enthousiasme te delen. Daarnaast krijgen ambassadeurs een vergoeding voor het openstellen van hun huis voor een demonstratie. Als de potentiële klant na de bezichtiging een Stokem bestelt, dan ontvangt de ambassadeur 10% van de verkoopwaarde van de kachel contant (accessoires, rookkanalen en overige artikelen zijn uitgesloten). Dit betekent dat de ambassadeur zijn Stokem heeft terugverdiend na 10 bezichtigingen.

Hoe word je ambassadeur?

Na aankoop van een Stokem kun je ambassadeur worden. Je meldt je dan aan (via onderstaande button) bij Stokem met je naam, postcode en email. Je ontvangt daarna je eigen ambassadeurs couponcode en een Stokem mailadres. Ook verschijn je op de locatiekaart als ambassadeur zodat potentiële klanten kunnen kijken of er in hun omgeving een ambassadeur te vinden is. Het exacte adres is natuurlijk niet te herleiden en door het Stokem mailadres blijft je volledig anoniem totdat je zelf besluit te reageren op een potentiële klant die op zoek is naar een bezichtiging.

Hoe weet Stokem dat een nieuwe klant eerst bij jou als ambassadeur is komen kijken?

Als de potentiële klant bij je langs is gekomen dan geef je hem je couponcode mee. Als de potentiële klant dan besluit te kopen en hij voert de couponcode in, dan krijgt hij als klant gratis een set handschoenen of een handgreep ter waarde van 29,95 euro cadeau. Aan de couponcode herkent Stokem dat de klant bij jou is komen kijken. Aan het einde van de maand worden de 10% vergoedingen uitbetaald aan de actieve ambassadeurs van die maand.

Overtuigd?

Meld je dan aan als ambassadeur via onderstaandformulier! We heten je in ieder geval graag van harte welkom als ambassadeur!

    Niet Overtuigd?

    Neem dan contact met ons op om vragen te stellen en verdere uitleg te krijgen.