Hoe wordt mijn hout geleverd?

Wij leveren op woensdag of vrijdag. Indien u in het notitie veld een gewenste datum ingeeft (een woensdag of vrijdag) dan leveren wij op die dag. Indien u niets aangeeft wordt de order op maandag of woensdag verwerkt en de volgende woensdag of vrijdag geleverd.

Uw bestelling (boven de 200 kilo) wordt gratis bezorgd met een vrachtwagen die uitgerust is met een elektrische pompwagen.
Let op: voor levering naar eilanden is een extra toeslag (ca. 75-100 euro) van toepassing. Voor vragen: bel of mail ons gerust.

1. Normale vrachtauto

Standaard worden deze vrachtauto’s ingezet om te leveren,
tenzij anders door u aangegeven wordt in het opmerkingen veldje.
Gewicht (let op max. tonnage bruggetjes en/of wegen op de route naar het bezorgadres)
Niet geschikt voor woonerven, smalle en/of doodlopende straten.

2. Kleinere vrachtauto of bakwagen

Niet standaard, dient aangegeven te worden in het opmerkingen veldje. (geen extra kosten).
In te zetten bij woonerf, smalle of doodlopende straatjes, bruggetjes met een maximaal gewicht enz enz.
Bij twijfel graag contact opnemen om uw aanlevering goed te coordineren.

Elektrische pompwagen

Alle aanleveringen boven de 200 kilo worden bezorgd met de electrische pompwagen.

Niet geschikt op onverharde ondergrond (grint, gras, zand of dergelijke).
Niet geschikt bij drempels, losse tegels enz. De electrische pompwagen heeft een breedte van 70 tot 80 cm.

De electrische pompwagen weegt ca. 500 kilo. Daar komt het gewicht van de pallet met goederen nog bij. Houdt u er dus rekening mee dat er 1500 kilo over uw bestrating rijdt.

Kooi-Aap

Wanneer er niet aangeleverd kan worden met een pompwagen, door onverharde wegen of dergelijke omstandigheden, kunt u er voor kiezen om de order te laten aanleveren met een Kooi-aap (zie foto 4).
Let op! Wij hebben geen bakwagens met kooi-aap.
Dus alleen de grote vrachtauto’s zoals op foto 1 weergegeven zijn uitgerust met een kooiaap.
De kooi-aap kan niet over een vers grintpad, de kooiaap niet bestellen om lange afstanden mee te overbruggen.
De transporteur neemt contact met u op om een afspraak te plannen wanneer u een bestelling met kooi-aap aanlevering heeft geboekt.
Voor een dergelijke aanleveringen wordt er een extra vergoeding (ca. 90 euro) in rekening gebracht. De transporteur zal contact met u opnemen wanneer zij bij u in de buurt zijn om de aflevering te laten plaatsvinden, aangezien zij niet iedere dag in iedere contreien een dergelijke vrachtwagen met een kooi-aap aanwezig hebben.

“PROBLEEM”:

OPLOSSING:

 Onverhard oprit (bijvb. grint, oneffen, gras.)  Kooiaap (foto 4)
 Smalle doorgang  Melden bij de opmerkingen
 Smalle straten/woonerf  Bakwagen (foto 2)
 Niet thuis  Melden bij de opmerkingen
 Moeilijk toegankelijk  Melden bij de opmerkingen
Regen, sneeuw  afdekzeil klaar leggen voor chauffeur
 Stoepjes en drempeltjes  Overleggen voor aanlevering
 Andere vragen of problemen?  bel ons gerust: 040-28334948

Voor alle zendingen geldt:

In de ochtend van de aanlever-dag ontvangt u van de transporteur een “Track and Trace” zodat u kunt zien hoe laat de aanlevering ongeveer zal geschieden. U kunt in het bestelformulier reeds aangeven of u voor 12.30 uur aangeleverd wenst te worden of na 12.30 uur. Let wel dit is een voorkeur, mocht dit route technisch niet uitkomen zal de transporteur contact met u opnemen. Wanneer u de bestelling/levering weigert op het moment van aanleveren dan worden de transportkosten wel in rekening gebracht (ca. 100 euro).

Mocht er onverhoopt schade aan uw bestelling zijn ontstaan, meld dit dan altijd op de pakbon welke u aftekent bij de chauffeur.

Mocht u hierover vragen hebben kunt u altijd even contact met ons opnemen, wij denken graag met u mee.

Samenvatting:

 1. U hoeft niet perse thuis te zijn voor de aanlevering, zorgt u er dan voor dat er een briefje aan de deur hangt zodat de chauffeur weet dat hij op het juiste adres is. De chauffeur zal de order plaatsen naar eigen inzicht.
 2. Standaard wordt iedere bestelling aangeleverd met een vrachtwagen met laadklep en een elektrische pompwagen. 
 3. Met deze elektrische pompwagen kan, mits de ondergrond het toelaat, de pallet geplaatst worden op uw terrein of in uw garage.
 4. Houdt u er wel rekening mee dat de pompwagen niet over opstaande randen (garage randen) en onverharde (gras, grind) wegen kan rijden.
 5. De elektrische pompwagen heeft een breedte van circa 70/80 cm
 6. Pallets hebben een standaard breedte van 120 cm, maar het draagvlak van de pompwagen is circa 60 cm. De breedte van het pad moet dan minimaal 60-65 cm. zijn aangezien de kist cq. pallet “getild” wordt. De chauffeur heeft geen rijplaten of dergelijke bij zich.
 7. Houdt u er rekening mee dat een grote pallet en een pompwagen tezamen ca. 1500kg. wegen. Niet iedere bestrating is er voor geschikt om een dergelijk gewicht over te verplaatsen.
 8. Wanneer u ervoor kiest de levering op privé terrein te laten plaatsen vinden geschiedt dit op uw eigen verantwoording. Onze transporteur kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor schade aan uw tegels of straatwerk.
 9. In verband met poorten en doorgangen kunnen sommige pallets ook van de zijkant verplaatst worden. Meld dit altijd even voordien, hier kunnen wij dan rekening mee houden.
 10. Wanneer een standaard vrachtwagen niet bij u in de buurt cq. straat kan komen, laat het ons even weten, zodat de aanlevering kan worden verricht met een bakwagen (kleine vrachtwagen). Leveringen in smalle straten, dijken e.d. weten wij ook liever voordien. Voorkomen is beter dan genezen.
 11. De aanlevertijd welke u in de ochtend van aanlevering ontvangt is een indicatie tijd. Helaas dienen we er altijd rekening mee te houden dat er eventuele vertragingen of wijzigingen van de route kunnen ontstaan.
 12. Mocht er onverhoopt schade aan uw bestelling zijn ontstaan, meld dit dan altijd op de pakbon welke u aftekent bij de chauffeur.
 13. Mocht u klachten hebben betrekkende het ontvangen product, wijze van aanlevering of wat andere zaken, mailt u dit dan begeleid door foto’s naar info@stokem-stoves.com (u kunt hiervoor ook het Webshop Keurmerk klachtenformulier downloaden)
 14. Mocht u vragen en of opmerkingen hebben kunt u altijd even contact met ons opnemen, wij denken graag met u mee.